Belépés
Vendégváró kenceficék
... csicseriborsóval dolgozunk, így nem kell áztatni és hosszan főzni az alapanyagot, hanem egyszerűen csak leszűrni, szezámkrémmel, olívaolajjal és fűszerekkel robotgéppel pépesíteni. A hummusz nagyon sokféle módon ízesíthető, leggyakrabban római kömény és kevés citromlé kerül bele, de készíthetjük mentával, chilivel vagy wasabival is.

...
2015-10-20 22:09:38
1 
Címkék: hummusz nagyon, csicseriborsóval, szezámkrémmel, leggyakrabban, olívaolajjal, készíthetjük, fűszerekkel, robotgéppel, alapanyagot, mindmegette, egyszerűen, ízesíthető, vendégváró, pépesíteni, kenceficék, wasabival, dolgozunk, citromlé, chilivel, mentával, leszűrni, hummusz, sokféle, áztatni, hosszan, nagyon, kömény, kevés, hanem, főzni, kerül, római, lapok, módon,
© 2013 TVN.HU Kft.